hullahaz.hu


Az oldalon néha gusztustalan, ocsmány,
undorító képek és videók vannak.

Elmúltál már 18 éves?   

Q életérzés

wchuzo

Íme, mindent újra lehet hasznosítani. A WC-lehúzó kiváló eszköz kötél összefogására.

ajto

A tyúkól ajtajának élét le KELL takarni egérrágta zsákkal, mert ha rájön az eső akkor ázna. Éshát NE ÁZZON!

fulfajas

Pillantás a gyógyszeresszekrénybe. A kép magáért beszél.

esoviz1esoviz2

A kamrában esővíz található ezekben a vödrökben, ami a virágokra kell. Vegyük észre hogy újság van alatta, azert hogy ne nyirkosodjon a vödör alja.

gazsutoopen

Ez a Q gázza amit még 1960-ban adott neki a tanács. Addigra már sok embernek volt, de ő direkt nem kért mert akkor mit szónak, hogy visszaél a pozíciójával.(Akkoriban tényleg a tanács osztotta el az ilyen dogokat igénylés alapján.) 1994 óta rohad ott. De nem szabad ezt se kidobni, mert arra kell tenni a virágokat. A sütőben pedig rendkívül értékes tárgyakat tárolhatunk, mint ahogy az a képen is látszik.

kefe1dsc01709.jpg

Gyükérkefe, amely 3 evig a földben rohadt, de aztan megtaláltam ganyélapátolás közben. Q rögtön lenyúlta, hogy jó az még!
Érintésre porlad.

kut

Végül de nem utolsó sorban a kút. Rétegesen van becsomagolva. A csirketápos zsák alatt mindenféle rongyokba van betekerve hogy meg ne fagyjon. Persze el van zárva szóval egyátalán nem fagyna meg. Dehát ezt is be kell bugyolálni hogy ne ázzon!

ablakablak2
Ráadás pedig a kamraablak. Egyik része kitört és a Q profi módon kijavította. Nylonba tekert kartonnal pótolta a hiányzó felületet. Mindez spárgával van a helyére rögzítve.

0 Responses to “Q életérzés”


  1. No Comments

Leave a Reply