hullahaz.hu


Az oldalon néha gusztustalan, ocsmány,
undorító képek és videók vannak.

Elmúltál már 18 éves?   

Archive for the 'patkány' Category

Negyedik nap

Még mindig nagyon félős szegény. A kekszet már elveszi a kezemből, de ma megharapott, miközben söpörtem le a szemetet a monitorból az alomba. Nem vérzett, csak picit odakapott. :)

Azt figyeltem meg, hogy a macskakaján kívül – ami a favoritja – másra nem nagyon izgul rá. A kekszet és a jutalomfalatot eszi csak meg, de sokszor azokat se azonnal. Beviszi őket a monitorba, aztán ott tárolja. A cukorka egyáltalán nem érdekli, pedig többször is megszaglászta már. Csokit szintén nem eszik. Viszont ha viszkasz kerül a tálba, rögtön annyit zabál belőle amennyit csak bír. :) Vizezett tejet is szívesen iszik, az itatóval már teljesen profin bánik. Nemsokára megkóstoltatom vele a joghurtot is.

Betettem neki egy WC-papír gurigát, nagyon jól elszórakozik vele, vonszolja, rágcsálja.

A jelenlétemet már kezdi megszokni, ha odaülök a ketrec elé, érdeklődve szokott nézni, elő is jön néha szaglászni. Készítettem is képeket (harmadik nap, negyedik nap), valamint egy videót:

Második nap

Túl vagyunk az első éjszakán.

Este könyvet olvasgattam az ágyamban, amikor beszólt a macska az ablakon, hogy be szeretne jönni. (szúnyoghálótól nem tud automatikusan) A lökött macskánk felmászik a ház előtt álló fenyőfákon egészen a tetőre. (3 szintes ház) Persze ráérzett a patkányszagra, bambult erősen amikor levittem a konyhába, aztán becsuktam a felfele vezető lépcső ajtaját.

Continue reading ‘Második nap’

Patkány

Lett egy imádnivaló kis patkányom. Persze ilyenkor az emberek 99%-a hülyének néz, hogy miért pont patkányt tartok itthon, de én amúgy is szarok az emberek véleményére. Szüleim is hülyének néztek elsőre, de egy kis idő alatt megbékéltek a gondolattal, hogy egy ilyen rágcsáló fogja élvezni teljes körű luxusellátásomat. :)

Régóta szerettem volna már patkányt, de a végső elhatározás idén júliusban jött el és elkezdtem ketrecet építeni neki. A munkálatokról képeket itt találhatsz. A kész házikó:

ketrec

Continue reading ‘Patkány’